Vacature Kinderfysiotherapeut (in opleiding)

Augustus 2020

Wegens uitbreiding van de praktijk en een zwangerschapsverlof is Kinderfysiotherapie Up op zoek naar een kinderfysiotherapeut of een kinderfysiotherapeut in opleiding.

Kinderfysiotherapie Up is een gevarieerde kinderfysiotherapie praktijk waar het individuele kind en zijn/haar functioneren en participatie in de omgeving centraal staan. De praktijk is gelegen in Gezondheidscentrum Statenkwartier in Den Haag, in de mooie wijk Statenkwartier. Er is intern een nauwe samenwerking met andere aanwezige disciplines zoals; huisartsen, podologie, diëtetiek, psychologie en reguliere fysiotherapie.

Bij kinderfysiotherapie Up worden kinderen met diverse klachten onderzocht en behandeld. De behandelingen vinden plaats in de praktijk, aan huis, op scholen of KDV. Kinderfysiotherapie Up is opgericht in 2017 en nog steeds groeiende. Meer informatie over de praktijk en de verschillende specialisaties kan je vinden op de website: www.kinderfysiotherapie-up.nl

* Waarneming i.v.m. zwangerschapsverlof
Vanwege een zwangerschapsverlof is Kinderfysiotherapie Up op zoek naar een waarnemer voor de periode 5-10-2020 t/m 5-2-2021, voor vier dagen per week.

* Vaste uren
Kinderfysiotherapie Up is i.v.m. de groei van de praktijk per direct opzoek naar een kinderfysiotherapeut voor een dag per week.

Ben jij een enthousiaste kinderfysiotherapeut of kinderfysiotherapeut in opleiding* en minimaal een dag (bij voorkeur meerdere dagen) per week beschikbaar? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar Berkteit Kebede via info@kinderfysiotherapie-up.nl

* Wanneer je nog in opleiding tot kinderfysiotherapeut bent is wekelijkse supervisie of vooraf stage lopen zeker een van de mogelijkheden.

Cursus 'ontspanningsoefeningen voor kinderen en jongeren'

Juni 2020

HOERA!! Kinderfysiotherapeute Berkteit Kebede heeft de cursus ‘Ontspanningsoefeningen voor kinderen en jongeren’ succesvol afgerond.

Cursus Gedragsgeoriënteerde behandeling bij SOLK voor kinderen en jongeren’

Oktober 2019

HOERA!! Kinderfysiotherapeute Berkteit Kebede heeft de cursus ‘Gedragsgeoriënteerde behandeling bij SOLK voor kinderen en jongeren’ succesvol afgerond.
SOLK staat voor Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Dit zijn lichamelijke klachten die niet kunnen worden verklaard door een medische oorzaak, klachten die langer duren dan gebruikelijk en die niet overgaan. Het kan ook voorkomen dat klachten zich uitbreiden naar andere delen van het lichaam of steeds wisselen.

Denk hierbij aan klachten zoals: hyperventilatie, spanningshoofdpijn, nekpijn, chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische pijn, overspanning en burn-out.

Neem voor meer informatie contact op.

Cursus ‘Functiestoornissen van de bekkenbodem bij kinderen’

Februari 2018

HOERA!! Kinderfysiotherapeute Berkteit Kebede heeft de cursus ‘Functiestoornissen van de bekkenbodem bij kinderen’ succesvol afgerond.

Vanaf nu kunnen kinderen met zindelijkheidsproblemen ook bij Kinderfysiotherapie Up terecht. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Top